Samaritterne

Marcus Lindholm Haupt-Hansen
tlf.: 20 86 90 54
al-naestved@rodekors.dk

 

Har du et sportsstævne, en koncert, eller et helt tredje event, men ingen førstehjælp ?. Så lyder det som om at du har glemt at booke Næstved Røde Kors Samaritter. Bare rolig, du kan nå det endnu.

Hvorfor er vi kvalificerede ? 
Som samariterassistent har vi minimum 50 timers førstehjælpskursus, og vi sørger for at vores viden er frisk og ny, ved at opdatere vores uddannelse hvert andet år. I vintersæsonen, hvor vi har færrest vagter holder vi vores kompetencer ved lige til mødeaftner to gange om måneden. Vi arbejder altid i teams, og på vores vagter er vi vant til at samarbejde med sundheds fagligt personale og security.

Hvad kan samaritterne hjælpe med
Som samarit, kan vi klare lidt af hvert. Vores opdaterede akut tasker gør os i stand til at behandle alt, lige fra hjertestop til bistik. Vi er der hvis uheldet skulle være ude, og står klar i kulissen med effektiv og hurtig behandling.

Hvordan booker jeg samaritterne
Hvis du står og mangler en samarit, så send en mail til 
vk-naestved@rodekors.dk 
Vores vagtkoordinator vender tilbage til dig med et tilbud, alt afhængig af arrangementet. Jo tidligere du tager kontakten, jo bedre et tilbud kan vi skrue sammen til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og være med til at gøre dit arrangement sikkert og sjov